Monday , July 22 2024

Sofer Personal Brasov

Sofer Personal Brasov

In judetul Brasov exista la ora actuala firme specializate care pun la dispozitia celui interesat un Sofer Personal Brasov. Acesta este un sofer profesionist. Executa transporturi rutiere de persoane si bunuri. Indeplineste toate sarcinile si dispozitiile trasate de superiorul lui ierarhic. Se pune accentul pe asigurarea sigurantei pasagerilor, si bineinteles pe asigurarea confortului acestora in timpul calatoriilor. Se va avea in vedere securitatea rutiera, precum si normele de securitate a mediului. Un sofer personal isi indeplineste atributiile in conformitate cu o anumita planificare dinainte stabilita.

Sofer Personal Brasov

Soferul trebuie sa detina asupra lui toate documentele valabile, atat ale lui, cat si ale autovehiculului. Acesta va avea buletin si permis de conducere. In autovehicul va exista asigurarea valabila a autoturismului, precum si talonul acestuia. Pentru a fi Sofer Personal Brasov, acesta trebuie sa aiba minim studii medii absolvite. Trebuie sa detina permis de conducere categoria B. Daca detine carnet de profesionist acesta reprezinta un avantaj pentru el la angajare. Va fi verificat comportamentul acestuia la locurile de munca anterioare. De regula, pentru a fi angajat sofer personal, acesta trebuie sa aiba o experienta profesionala de minim un an pe o pozitie similara tot ca sofer personal, sau ca sofer de protocol.

Sofer Personal BrasovIntotdeauna se va solicita cunoasterea unei limbi straine, la nivel mediu. Comunicarea si relationarea sunt esentiale pentru a exercita functia de sofer personal. Conteaza foarte mult personalitatea, caracterul si comportamentul viitorului sofer. De regula se cere ca acesta sa fie o persoana deschisa, calma, dar in acelasi timp si o persoana foarte organizata si punctuala. Trebuie sa dea dovada de profesionalism, integritate morala si loialitate. Pentru a obtine functia de sofer personal se are in vederea disponibilitatea acestuia la program prelungit. Ulterior angajarii, acesta va trebui sa respecte normele stabilite la noul loc de munca, precum si legislatia rutiera in vigoare.

Sofer Personal Brasov

Soferul personal se va prezenta la program intotdeauna la ora fixata. El va fi intotdeauna odihnit. Un Sofer Personal Brasov trebuie sa aiba o tinuta corespunzatoare. De foarte multe ori, acesta participa inclusiv la pregatirea programului de lucru. Poate participa activ la stabilirea acestuia. Nu va parasi locul de munca in timpul programului de lucru decat cu aprobarea sefului de birou.

Citeste si...

Colete Italia

Colete Italia

Colete Italia Cand este vorba de trimiterea unei Colete Italia – Romnia sau invers, este …

livrare colete

Livrare colete

Livrare colete Daca va doriti sa trimiteti un pachet in strainatate, acum este mult mai …

cabinet avocatura in brasov

Cabinet avocatura in Brasov

Cabinet avocatura in Brasov Daca aveti nevoie de un reprezentant juridic, care sa va apere …

Leave a Reply