Thursday , May 23 2024

Case Modulare Container

Merita sa locuim in case modulare container?

Adesea oamenii care cauta locuinte ieftine doresc sa afle daca merita sa locuiasca in case modulare container. Aceste case sunt din ce in ce mai frecvente si pe teritoriul Romaniei.

Multe persoane care vad astfel de locuinte se intreaba daca isi merita banii. Doresc sa afle daca intr-adevar reprezinta o solutie pentru problemele lor. In randurile de mai jos puteti afla raspunsurile cele mai potrivite pentru aceasta curiozitate.

Avantaje case modulare container

Cand vine vorba despre casele modulare din containere, acestea au atat avantaje cat si dezavantaje. Cel mai important insa este faptul ca numarul avantajelor este net superior numarului dezavantajelor. Dar, acest articol va ofera atat informatii despre avantaje cat si despre dezavantaje.

Case Modulare ContainerProbabil cel mai important avantaj al unei case din containere il reprezinta pretul. Stim cu totii cat de scumpe sunt casele traditionale, fie ele construite din caramida sau casele din BCA. In schimb, cand vine vorba despre case modulare container acestea sunt mult mai ieftine.

In functie de buget, puteti opta pentru unul – doua sau mai multe containere. Acestea sunt mai ieftine, si aveti avantajul de a putea personaliza casa. Cu cat aveti mai multe containere maritime, cu atat mai multe posibilitati aveti de a obtine o casa de vis.

Cu cat mai multe containere sunt asamblate, cu atat mai mare si mai interesanta va fi casa. Costurile mai mici ale construirii unei case modulare container o pot face mai accesibila pentru cei cu venituri reduse.

Construirea unei case din containere de transport este mai rapida decat construirea unei case obisnuite. Perioada medie de timp pentru constructia de case noi este de aproximativ sapte luni (de la fundatie pana la stadiul de casa la cheie).

In plus

Cu toate acestea, dupa ce ati luat in calcul timpul necesar pentru a asigura un imprumut si pentru a incepe constructia, este posibil sa asteptati aproape un an pentru a va muta in noua casa.

Unii constructori pot construi o casa din containere de transport in mai putin de o luna. Noua casa poate fi gata de mutare rapid, ceea ce poate facilita programarea constructiei in functie de nevoile tale.

Construirea unei case de containere de transport are un impact mai mic asupra mediului in comparatie cu construirea unei case standard. Cadrul casei este realizat din containere de transport reciclate, ceea ce impiedica aruncarea unor bucati mari de metal in gropile de gunoi.

Casa tipica rezidentiala este construita din BCA, caramida sau lemn. Doar ganditi-va cat de mult este afectat mediul inconjurator pentru fabricarea BCA-ului sau a caramizii.

Ganditi-va la cat de multi copaci sunt taiati pentru a construi o casa din lemn. In schimb, cu casele din containere nu mai exista o astfel de problema.

Sa nu uitam nici ca aceste case au structura durabila. Casele construite din containere ofera, de asemenea, o durabilitate sporita in comparatie cu casele traditionale. O casa container bine construita poate supravietui chiar si unui uragan sau unei tornade.

O tornada F2 produce vanturi cu viteze cuprinse intre 113 si 157 mph. Cadrul metalic este adesea intarit cu grinzi de otel suplimentare, permitand caselor din containere sa reziste la vant de pana la 170 mph.

Dezavantaje case din containere

Exista insa si dezavantaje ale acestor case. Unul dintre acestea poate consta in durata de viata mai putin indelungata decat a unei case traditionale. Se spune ca durata medie de viata a unei astfel de case este de aproximativ 30 de ani. O casa traditionala in schimb poate dura chiar si peste 100 de ani daca este bine ingrijita.

O casa din containere poate fi mai greu de racorit vara si mai greu de incalzit iarna comparativ cu o casa traditionala. Acesta poate fi un alt motiv care sa va impinga spre o casa traditionala.

Acestea sunt asadar posibilele dezavantaje ale unei case din containere. Numarul dezavantajelor este insa net inferior numarului avantajelor unei asemenea case. Din acest motiv, consideram ca o astfel de locuinta isi merita pretul pana la ultimul leu.

Citeste si...

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Alege si tu Poarta Brasov din fier Cel mai frecvent construita la cele mai multe …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este important s aveti in vedere niste Termopane Brasov. Veti constata ca aceste …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Din ce in ce mai multe familii opteaza pentru servicii de Constructii …