Thursday , July 29 2021

Tabere De Ski

Tabere de Ski

In perioada de iarna, incepand cu luna decembrie si pana in luna martie, se organizeaza Tabere de Ski. Fiecare tabara de ski cuprinde pachete foarte atractive. In fiecare statiune montana se organizeaza tabere de ski. Obiectivul principal al acestora este familiarizarea celor mici, dar si a celor mari cu practicarea sporturilor de iarna. Exista si programe de perfectionare profesionala. Pachetele includ mai multe tipuri de servicii. Se asigura cazarea in conditii foarte avantajoase. Spatiile de cazare sunt utilate la standarde europene. Mesele sunt bogate in vitamine. Se asigura o nutritie sanatoasa. Se ofera o gama larga de bauturi. Pe langa orele de ski se organizeaza si activitati in timpul liber. Deasemenea, se organizeaza petreceri surpriza si foc de tabara.

Tabere de Ski

Monitorii de ski detin licente de instructori de ski. Acestia sunt calificati si atestati profesional. Multi dintre ei sunt fosti sportivi de performanta. Unii sunt profesori de sport, avand specializarea schi. Toti monitorii de ski dispun de o experienta profesionala vasta in lucrul cu copiii. La Tabere de Ski cei mici invata sa practice sporturile de iarna in cele mai bune conditii. Si costurile aferente sunt stabilite in functie de categoriile de varsta carora li se adreseaza, precum si in functie de nivelul de pregatire al participantilor.

Tabere De SkiDe multe ori, personalul calificat al taberelor de ski este format si din educatoare. Rolul acestora este de a-i supraveghea indeaproape pe cei mici non stop. Acestora li se va acorda o atentie deosebita, atat in timpul practicarii orelor de ski, cat si in timpul in care desfasoara activitati in timpul liber. Taberele de ski se organizeaza si in extrasezon. Este chiar recomandabila participarea celor mici la astfel de tabere. In aceasta perioada partiile de ski sunt mult mai libere. Partiile nu mai sunt aglomerate. In aceste conditii instructorii isi canalizeaza intreaga atentie asupra cursantilor. Acestia vor invata sa schieze in conditii de siguranta maxima.

Tabere de Ski

Parintii pot insoti copii la diferite Tabere de Ski. Aceastia ii pot insoti o sigura data, doar la prima tabara de ski la care participa, precum si la urmatoarele tabere organizate. Instructorii ii vor invata pe cei mici cum trebuie sa se comporte pe partie. Le vor explica cu atentie care este echipamentul potrivit pentru practicarea acestui sport de iarna.

Citeste si...

Sala Fitness Rasnov

Sala Fitness Rasnov

Cauti o sala Sala Fitness Rasnov moderna? La Sala Fitness Rasnov se organizeaza programe specializate …

Inchiriere Ski Poiana Brasov

Inchiriere Ski Poiana Brasov

Inchiriere Ski Poiana Brasov Principalul centru de Inchiriere Ski Poiana Brasov este situat in centrul …

Curs Instructor Fitness

Curs Instructor Fitness

Curs Instructor Fitness Este o idee buna sa aveti in vedere un Curs Instructor Fitness. …

Leave a Reply