Monday , July 22 2024

Rulouri de Gazon

Rulouri de Gazon

rulouri de gazonNimic nu ofera un aspect mai placut unei curti decat gazonul de care dispune. Din acest motiv echipa noastra va ofera cele mai bune produse si servicii pentru rulouri de gazon. Dintre toate tipurile de gazon existente pe piata, probabil rulourile de gazon sunt cea mai eficienta solutie. Acestea ofera un numar mare de avanjate, pe care le vom prezenta succint.

Echipanoastra beneficiaza de o experienta vasta in domeniu, lucru care ne recomanda pe piata. Cunostintele noastre au fost dobandite in decursul a peste 15 ani de activitate si studii. Datorita acestui lucru am reusit sa finalizam cu succes un numar mare de proiecte. Toti clientii nostri ne recomanda cu placere, iar portofoliul nostru de lucrari creste exponential.

De ce sa utilizez rulouri de gazon?

In primul rand, veti beneficia de o infrumusetare rapida. Rulourile de gazon sunt cea mai rapida solutie pentru a conferi un aspect placut unei curti sau gradini. Intretinerea lor este rapida si nu necesita decat o tundere si o udare saptamanale.

Montajul este simplu. Rulourile de gazon se monteaza pe o gama diversa de soluri. De asemenea, montarea lor se poate realiza indiferent de anotimp. O Firma Amenajari Gradini stie ca acest lucru contribuie la rapiditatea procesului. Decopertarea si montarea se realizeaza in aceeasi zi, gazonul avand o arie de acoperire de 500 mp/zi.

Aspectul atractiv este un alt avantaj conferit de aceste rulouri. Aspectul final va fi acela al unei peluze mature, unde pamantul de substrat nu se vede iar firele de iarba sunt de o culoare vibranta si verde.

Rulourile de gazon oferite

Orice tip de rulouri de gazon oferite prezinta si o durata de viata indelungata, undeva intre 10 si 15 ani, atunci cand acestea sunt bine intretinute. Mai mult, au o rezistenta inalta la trafic, in special datorita densitatii lor foarte mari si a distributiei uniforme a ierbii.

Pe langa aceste atribute, acest tip de gazon prezinta o iarba foarte deasa, spre deosebire de gazonul obtinut in urma insamantarii. In cazul acestui tip de gazon, exista riscul ca el sa arate neuniform, datorita semintelor nefertilizate sau distribuite inegal.

Odata cu topirea zapezii, gazonul si gradina dumneavoastra vor avea nevoie de o ingrijire deosebita pentru a-si recapata frumusetea si vitalitatea. Apelati la serviciile oferite de catre noi pentru a beneficia de tratamente profesioniste pentru gazon si gradina.

 

Citeste si...

Tocuri Reglabile

Tocuri Reglabile

De ce as alege tocuri reglabile pentru usi? Cand vine vorba despre designul si functionalitatea …

Termopan Brasov

Termopan Brasov

Ce motive am sa aleg geamurile termopan Brasov? Geamurile termopan Brasov sunt considerate pe buna …

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

De ce aleg geamuri termopan Brasov proprietarii locuintelor? Majoritatea proprietarilor de case si apartamente, isi …

Leave a Reply