Thursday , May 23 2024

Producator Tabla Craiova

Producator Tabla Craiova

Tigla metalica este un material de constructie extrem de rezistent, avand o durata de viata mult mai mare decat tigla ceramica. Acest lucru se datoreaza in special durabilitatii sale elevate. Andaliza este un producator tabla Craiova specializat in distributia de tigla metalica de cea mai buna calitate.

Avantajele tiglei metalice de la producator tabla Craiova – Andaliza

producator tabla craiovaIn primul rand, produsele distribuite de acestia au dat dovada de o rezistenta deosebita la diverse conditii meteorologice. Tigla de ceramica este vulnerabila in fata intemperiilor, in special grindina, care poate cauza fisuri in structura tiglei.

Un alt avantaj al tiglei metalice este capacitatea ei de termoizolatie. Aceasta are capacitatea de a mentine temperatura optima atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Puteti reduce astfel costurile la energia termica in lunile geroase. Caminul dumneavoastra nu va suferi de pierderi de temperatura indiferent de anotimp.

Tigla metalica se poate utiliza atat pentru renovari cat si pentru constructii noi. In cazul unei renovari, puteti pastra acoperisul vechi. In cazul in care este o constructie noua, nu trebuie decat sa aplicati tiglele metalice. Acestea au o durata de viata indelungata, ce poate ajunge chiar si pana la 60 de ani in conditii optime. Atunci cand aplicati un nou strat de tigle peste acoperisul vechi, utilitatea constructiei creste. Astfel, puteti intari rezistenta acoperisului la intemperii si sa asigurati o izolatie mai buna.

Producator tabla Craiova – produse de calitate

Ca producator tabla Craiova, Andaliza are in portofoliu numai produse calitative. Unul din avantajele majore ale tiglei comercializate de Andaliza este faptul ca nu trebuie curatate. Acestea au proprietatea de auto-curatare. Datorita acesteia, puteti preveni, de asemenea, dezvoltarea muschiului sau a mucegaiului dintre tigle.

In functie de acoperisul dumneavoastra si preferintele pe care le aveti, puteti opta intre o paleta larga de culori. Astfel, puteti asorta tigla cu exteriorul casei, pentru a obtine un aspect vizual deosebit.

 

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Merita sa locuim in case modulare container? Adesea oamenii care cauta locuinte ieftine doresc sa …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Alege si tu Poarta Brasov din fier Cel mai frecvent construita la cele mai multe …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este important s aveti in vedere niste Termopane Brasov. Veti constata ca aceste …

Leave a Reply