Thursday , May 23 2024

Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Stiati ca nu exista doar un singur Test Oftalmologic ci sute de tipuri de teste dintre care sa alegeti? Aceste teste au fost concepute pentru a diagnostica mai usor, si fara aparaturi moderne, diverse afectiuni ale ochilor. Trei teste importanta sunt grila amsler, testul vederii la ditanta sau la apropiere.

Test OftalmologicTestul amsler este unul foarte usor. Dar, realizat de un Optometrist Brasov cu experienta, va garanta un diagnostic mai precis. Astfel, oftalmologul va va arata o grila amsler. Aceasta grila va fi compusa de linii orizontale si verticale simetrice. Pacientul isi va acoperi un ochi si va observa grila cu un singur ochi. Daca acesta nu observa nicio anomalie, atunci pacientul nu sufera de vedere neclara.

Dar daca acesta observa linii intrerupte, curbate sau puncte invizibile sau incetosate, atunci exista o problema. Iar aceasta problema va trebui diagnosticata intr-un mod eficient. Astfel, in functie de zona in care apare anomalia, medicul oftalmolog va depista zona ochiului care provoaca problemele.

Citeste si...

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov – Gasirea Clinicii Potrivite Atunci cand problemele hormonale si cele ale glandelor endocrine …

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov Alegeti un Ortodont Brasov cat mai bun. El va va sta mereu la …

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov Este important sa aveti in vedere un serviciu cat mai bun de …

Leave a Reply