Monday , July 22 2024

Slefuire Faruri Brasov

Slefuire Faruri Brasov

Mergeti seara spre casa si vi se pare ca nu este lumina suficienta pe sosea? Va deranjeaza intensitatea scazuta generata de farurile masinii? Inseamna ca exista o problema si anume uzura avansata a suprafetei farurilor.

Pe timp de noapte si in cazul conditiilor meteo nefavorabile este periculos sa circulati cu o lumina a farurilor difuza si vaga. Se recomanda o slefuire faruri Brasov cat de curand pentru siguranta dvs.

Glass Tuning – slefuire faruri Brasov de cea mai inalta calitate

Trebuie verificata periodic starea suprafetei farurilor, astfel se pot observa aparitiile de zgarieturi si deteriorarea acestora. Nu este indicata sub nici o forma reconditionarea farurilor pe cont propriu. Desi va puteti informa despre slefuire, nu aveti uneltele necesare acestui proces delicat si nici experienta.

Prin procesul de slefuire farurile zgariate si murdare vor redeveni transparente, lucioase ca atunci cand ati achizitionat masina. Se observa o diferenta uriasa dupa reconditionare, atat pe timpul zilei, ca si aspect, cat si pe timp de noapte ca utilitate. Daca apelati cat mai repede la firma Glass Tuning specializata in slefuire faruri Brasov, deteriorarea va fi mai usor reversibila.

Fazele slefuirii farurilor

slefuire faruri BrasovProcesul de reconditionare consta in 3 faze. Prima este slefuirea farurilor, in cadrul careia se utilizeaza masina de slefuit profesionala Makita impreuna cu discuri abrazive speciale. Se izoleaza suprafetele apropiate zonei de slefuit, iar apoi se indeparteaza stratul de uzura. Prin polisarea farurilor, cea de-a doua etapa, are loc o restructurare a suprafetei farurilor. Se corecteaza micro-zgarieturile, fisurile si crapaturile. Se folosesc 3 tipuri de paste abrazive care in final aduc stralucirea inapoi si ofera protectie impotriva razelor UV. Ultima faza este reprezentata de aplicarea foliei protectoare ce protejeaza suprafetele proaspat curatate si reconditionate. Sunt utile impotriva razelor UV, a actiunii solutiilor de curatat si a pietrisului ce ricoseaza de pe carosabil.

Raportul calitate-pret oferit de firma de slefuire Glass Tuning este avantajos. Este o firma recunoscuta ca fiind lider in domeniul reconditionarii farurilor, deci se poate apela cu incredere la aceasta.

Citeste si...

ITP Brasov

ITP Brasov

ITP Brasov Alegand un ITP Brasov de calitate, veti lua o decizie cat se poate …

Reconditionari Jante Brasov

Reconditionari Jante Brasov

Reconditionari Jante Brasov – Este alegerea ideala pentru tine? Un serviciu bun de Reconditionari Jante …

Vulcanizare Mobila Brasov

Vulcanizare Mobila Brasov

Vulcanizare Mobila Brasov Alegand acest serviciu de Vulcanizare Mobila Brasov, veti lua o decizie buna. …

Leave a Reply