Thursday , May 23 2024

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty și Alexandru

Salut, numele meu este Alexandru Cahler, locuiesc in Cluj-Napoca si sunt kinetoterapeut.

LR Health & Beauty a apărut în viața mea acum 7 ani, eram masterand in ultimul an si eram la Brasov intr-un weekend in vizita la cativa colegi care locuiau acolo. Printre activitatile propuse in acel sfarsit de saptamana am primit si o invitatie sa vedem o idee noua care atunci se lansa in Romania, lucru care mi-a starnit intresul. Asa am ajuns intr-o sambata dupa-masa sa vad o prezentare facuta de Catalin si Ramona Suman, care erau sustinuti de un domn grec, pe atunci nici nu aveam idee cine este si ce face, pe numele lui Zissis Ahladas. Si acum imi aduc aminte ca l-am intrerupt pe Catalin de cel putin 10 ori in timpul prezentarii ca sa ii adresez intrebari pe care le aveam in acel moment, mi-a starnit din prima clipa curiozitatea mai ales cu acest concept unic de colaborare cu diferite staruri internationale si felul in care LR procedeaza cu ele.

LR Health & BeautyLR Health & Beauty și produsele! Produsul de care m-am indragostit prima data fost pasta de dinti din gama la MicroSilver, deoarece am avut o problema de sensibilitate la nivelul gingiilor si imi sangerau foarte usor, acest produs m-a ajutat enorm si pana in ziua de azi e preferatul familiei. Il recomand si in continuare prieteniilor si tuturor persoanelor pe care le intalnesc, mai ales daca sufera de probleme de sangerari gingivale, au nevoie sa intaresca smaltul dintilor sau chiar daca vor sa foloseasca o pasta de dinti eficienta in albirea acestora.

LR Health & Beauty

Pe Catalin v-am spus cum l-am intalnit si acum pot afirma faptul ca ne leaga o prietenie de peste 6 ani, am dezvoltat o relatie speciala cu el si Ramona. Insa va recunosc ca nu a fost asa de la inceput, l-am considerat la prima noastra intalnire un arogant, insa asta se intampla pentru ca eram acel tanar cu un ego cat casa caruia i se parea ca le stie pe toate. Norocul meu a fost ca mi-am dat voie sa incep aceasta colaborare si tin minte perfect si acum, la nici o saptamana de la sosirea coletului Catalin era la Cluj, aveam intalnirea de baza la Restaurant Sinaia, si imi dadeam seama ca nu e deloc omul pe care l-am etichetat la prima noastra intalnire. Catalin, era omul, care a parcurs peste 200km doar sa stam cateva ore la o cafea si sa imi arate cum ma poate ajuta sa ma dezvolt. Un lucru care l-am apreciat mereu la el a fost faptul ca el credea mai mult in mine atunci cand eu nu o faceam, iar asta m-a ajutat sa trec peste toate hop-urile si sa fiu astazi unde sunt. Am muncit cot la cot sa dezvoltam aceasta afacere si sa punem, asa cum imi place mie sa spun, ‘’Clujul pe harta LR Health & Beauty’’. As putea sa scriu o carte despre amintirile pe care le avem impreuna: academii internationale, evenimente marca LR Health & Beauty de top, open seminarii facute impreuna, etc.

Sunt convins ca undeva pe drumul parcurs in cariera LR pana acum mi-am ales mentorul, el este un exemplu pentru mine in aceasta afacere: crede, pune in aplicare si ai rabdare, aceasta este o reteta a succesului garantata. Catalin a crezut in mine, a pus in aplicare tot cee ace stia si a avut rabdare, asa se formeaza liderii, iar pe aceasta cale doresc sa-i spun ca sunt profund recunoscator pentru ceea ce am devenit. Un lucru stiu sigur, drumul meu cu LR e de-abia la inceput…

Citeste si...

Cartier Rezidential Brasov

Cartier Rezidential Brasov

Suprizele pe care le puteti avea cand va mutati intr-un cartier rezidential Brasov Procesul de …

Transportul cu tirul

Transportul cu tirul

Transportul cu tirul Transportul cu tirul este unul dintre cele mai importante modalitati de transport …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Cine are nevoie de decodare telefon Brasov? In cazul in care doriti sa optati pentru …

Leave a Reply