Thursday , May 23 2024

Elevator foarfeca

Elevator foarfeca

Elevatoarele sunt echipamente tehnice utile intr-un atelier auto. Imbunatatesc calitatea serviciului oferit si rapiditatea cu care se poate manevra automobilul. De cele mai multe ori service-urile sunt dotate cu echipamente moderne si personal calificat. Un elevator foarfeca este utilizat pe langa service-uri si in cazul unor firme de transport sau de care persoane fizice. Persoanele care isi achizitioneaza individual un astfel de echipament vor sa aiba posibilitatea de a acorda o atentie mai mare automobilului.

Trei conditii importante pentru a obtine autorizatia de functionare a unui elevator foarfeca

Desi poate parea un lucru banal, montarea si manipularea unui astfel de elevator este restrictionata de cateva reguli. Aceste reguli sunt implementate pentru a asigura o buna desfasurare a activitatilor ce implica operarea unui elevator foarfeca.

elevator foarfecaISCIR este organul responsabil cu asigurarea masurilor de functionare in conditii de siguranta a instalatiilor si echipamentelor. Se refera la instalatiile sub presiune, instalatiile de ridicat si a aparatelor consumatoare de combustibil. In cadrul companiei care utilizeaza un elevator foarfeca sunt necesare autorizatii de functionare. Acestea sunt primite daca beneficiarul detine in cadrul firmei unul sau mai multi operatori autorizati de IT ISCIR. Acestia au in fisa postului activitati de supraveghere, identificare si inregistrare a instalatiilor. Noi oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte! De asemenea, operatorul care va manevra si utiliza elevatorul trebuie sa fi urmat un program de instruire specializat si autorizat. Aceasta persoana denumita manevrant sau elevatorist va efectua examinari periodice ale cunostintelor. Mentenanta utilajului si lucrarile de service pot fi efectuate numai de catre firme autorizate IT ISCIR.

Modele comercializate de elevatoare auto

Elevatoarele auto pot fi catalogate dupa cum urmeaza: elevator cu 2 sau cu 4 coloane, elevator foarfeca si elevator ingropat. In functie de necesitatile si bugetul fiecarui atelier auto, se poate achizitiona cel mai potrivit.

Elevatorul auto de tip foarfeca este des intalnit, fiind eficient in indeplinirea nevoilor oricarei firme care activeaza in acest domeniu. Exista si o varianta a acestuia ce poate fi incastrata in pardoseala. Este util in cazul in care atelierul auto are dimensiuni reduse. Atunci cand nu este utilizat se coboara in locurile special sapate in pardoseala si se poate realiza trecerea peste el.

 

 

Citeste si...

ITP Brasov

ITP Brasov

ITP Brasov Alegand un ITP Brasov de calitate, veti lua o decizie cat se poate …

Reconditionari Jante Brasov

Reconditionari Jante Brasov

Reconditionari Jante Brasov – Este alegerea ideala pentru tine? Un serviciu bun de Reconditionari Jante …

Vulcanizare Mobila Brasov

Vulcanizare Mobila Brasov

Vulcanizare Mobila Brasov Alegand acest serviciu de Vulcanizare Mobila Brasov, veti lua o decizie buna. …

Leave a Reply