Monday , July 22 2024

Conducere Defensiva

Conducere Defensiva

Este important sa aveti in vedere aceasta Conducere Defensiva. Tinand cont de aceste cateva norme de securitate, sansele sa fiti implicati intr-un accident se vor diminua destul de mult. Conducerea imprudenta este un motiv al aparitie accidentelor. De asemenea, neacordarea prioritatii si depasirea neregulamentara sunt alte probleme care apar datorita condusului neatent. Veti vedea ca daca veti conduce defensiv, sansele producerii unui accident vor scadea.

Conducere defensiva

Conducere DefensivaExista cateva lucruri de care sa tineti cont atunci cand conduceti masina. Orice instructor de Conducere Defensiva va poate asigura de importanta acestora. In primul rand, va trebui sa va examinati cu atentie masina. Inainte de a pleca la drum verificati-va rotile. De asemenea, verificati si nivelul uleiului, dar si luminile. Faceti acest lucru neaparat daca parasiti localitatea. Nu uitati si de punerea centurii. Toti pasagerii din masina trebuie sa-si puna centura, chiar si cei din spate.

Atunci cand sunteti in trafic ar trebui sa fiti cat mai vizibili. Puteti face acest lucru, aprinzandu-va luminile de intalnire. De asemenea, nu uitati sa va semnalizati toate lucrurile pe care le faceti in trafic. Soferii ceilalti vor reusi sa anticipeze astfel ce veti avea de gand sa faceti. Puteti semnaliza chiar si pentru pietoni.

Conducere defensiva

Cand sunteti in trafic, trebuie sa va concentrati doar pe sofat. Nu faceti alte lucruri inafara de sofatul masinii. Nu uitati sa fiti mereu cat mai calmi atunci cand conduceti. Este important sa nu raspundeti niciodata la provocarile celorlalti soferi. De asemenea, este important sa va asigurati cat mai bine in oglinzi. La maximum 10 secunde ar trebui sa va uitiati in oglinzi.

Cand intrati in intersectii este important sa reduceti viteza la sub 40 km/h. Obisnuiti-va s nu treceti pe galben. Multe dintre accidentele rutiere au loc in intersectii. Intre voi si soferul din fata nu ar trebui sa fie mai mult de doua secunde distanta. Un alt lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa anticipati mereu lucrurile care se intampla in fata voastra. Frana de motor este si ea foarte utila si poate fi folosita in viraje. Aveti toate aceste aspecte in vedere si veti vedea ca veti avea de castigat, fiind in siguranta.

Citeste si...

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Ce servicii transport marfa Bacau cu camionul sa aleg? Zi de zi, firmele care efectueaza …

Cartier Rezidential Brasov

Cartier Rezidential Brasov

Suprizele pe care le puteti avea cand va mutati intr-un cartier rezidential Brasov Procesul de …

Transportul cu tirul

Transportul cu tirul

Transportul cu tirul Transportul cu tirul este unul dintre cele mai importante modalitati de transport …

Leave a Reply