Monday , July 22 2024

De ce sa optati pentru case lemn?

De ce sa optati pentru case lemn?

Alegerea lemnului ca principal material in constructia casei va fi una foarte inspirata. Foarte multe persoane apreciaza acest element natural si cu siguranta va veti putea bucura de el. Casele pe o structura din lemn au multe avantaje. Costul scazut este unul dintre aceste beneficii. Apeland la case lemn veti constata ca nu va trebui sa platiti o suma foarte mare de bani. Cu toate acestea, exista si anumite riscuri atunci cand optati pentru o astfel de locuinta.

Avantajele unei case lemn

case din lemnRapiditatea cu care poate fi construita aceasta casa consta un avantaj destul de mare. O locuinta de 55-60 de mp poate fi ridicata intr-un timp extrem de scurt, in numai cinci zile. Acest lucru poate fi facut de o echipa de 20-25 de persoane.

De asemenea, o casa din lemn va fi si mult mai calduroasa decat una obisnuita. Fiind recunoscut pentru faptul ca izoleaza foarte bine, lemnul este un material extrem de apreciat.

Un alt avantaj al unei case lemn este ca se va putea salva foarte mult spatiu. Peretii din lemn sunt de doua ori mai subtiri decat cei din caramida sau cei din BCA.

Rezistenta sporita a acestor case

Aceste case sunt si foarte rezistente la orice cutremur. Datorita modului de imbinare al elementelor se vor prelua miscarile seismice indiferent de directia de propagare. Casa voastra va rezista in fata unui cutremur de pana la 8 grade pe scara Richter. Daca structura din lemn este tratata ignifug in mod corect, atunci predispozitia la incendiu este minima. In cazul unui incendiu, structura afectata va fi inlocuita. Acest lucru nu se intalmpla la casele pe alte structuri. In cazul acestora, daca apare vre-un incendiu, va trebui evaluata toata structura cladirii. O astfel de structura va oferi si un mediu ecologic in viata omului.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Merita sa locuim in case modulare container? Adesea oamenii care cauta locuinte ieftine doresc sa …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Alege si tu Poarta Brasov din fier Cel mai frecvent construita la cele mai multe …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este important s aveti in vedere niste Termopane Brasov. Veti constata ca aceste …

Leave a Reply