Thursday , May 23 2024

Case De Lemn

Case De Lemn Si Rezistenta La Cutremure

Cutremurele sunt rezultatele unor miscari seismice. Iar acestea sunt destul de frecvente in Romania. De aceea este bine sa va asigurati ca locuinta dvs este rezistenta si va face fata unui cutremur. Daca v-ati decis sa optati pentru varianta de Case De Lemn, trebuie sa stiti ca ati facut o alegere buna. Si va explic de ce.

Case De Lemn

Apeland la o Firma Constructii Case Din Lemn, acestia vor trata intregul priect cu seriozitate. Expertii stiu ca structura casei este importanta, precum si rezistenta acesteia in cazul unui cutremur. Astfel, ei vor utiliza tipuri de lemn atat rezistente cat si elastice. Astfel, intreaga structura de baza va raspunde pozitiv la miscarile generate de un cutremur.

O casa de elmn rezista si la un cutremur de pana la 8 grade pe scara Richter. O valoare la care numeroase cladiri din beton nu vor face fata. Rezistenta imensa la cutremure se datoreaza rzistentei si elasticitatii lemnului.

Duritatea lemnului ii permite sa reziste chiar si la agresiunile atmosferice. Astfel, casa dvs va ramane in aceleasi conditii un timp mai indelungat. Prima renovare sau restaurare neffind necesara zeci de ani.

 

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Merita sa locuim in case modulare container? Adesea oamenii care cauta locuinte ieftine doresc sa …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Alege si tu Poarta Brasov din fier Cel mai frecvent construita la cele mai multe …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este important s aveti in vedere niste Termopane Brasov. Veti constata ca aceste …

Leave a Reply