Tuesday , June 28 2022

Case De Lemn

Case De Lemn Si Rezistenta La Cutremure

Cutremurele sunt rezultatele unor miscari seismice. Iar acestea sunt destul de frecvente in Romania. De aceea este bine sa va asigurati ca locuinta dvs este rezistenta si va face fata unui cutremur. Daca v-ati decis sa optati pentru varianta de Case De Lemn, trebuie sa stiti ca ati facut o alegere buna. Si va explic de ce.

Case De Lemn

Apeland la o Firma Constructii Case Din Lemn, acestia vor trata intregul priect cu seriozitate. Expertii stiu ca structura casei este importanta, precum si rezistenta acesteia in cazul unui cutremur. Astfel, ei vor utiliza tipuri de lemn atat rezistente cat si elastice. Astfel, intreaga structura de baza va raspunde pozitiv la miscarile generate de un cutremur.

O casa de elmn rezista si la un cutremur de pana la 8 grade pe scara Richter. O valoare la care numeroase cladiri din beton nu vor face fata. Rezistenta imensa la cutremure se datoreaza rzistentei si elasticitatii lemnului.

Duritatea lemnului ii permite sa reziste chiar si la agresiunile atmosferice. Astfel, casa dvs va ramane in aceleasi conditii un timp mai indelungat. Prima renovare sau restaurare neffind necesara zeci de ani.

 

Citeste si...

firme de constructii

Firme de constructii

Firme de constructii S-au infiintat in ultima perioada tot mai multe firme care activeaza in …

case din lemn

Case din lemn

Case din lemn Planificarea constructiei unei case este un proces destul de dificil si de …

case lemn

De ce sa optati pentru case lemn?

De ce sa optati pentru case lemn? Alegerea lemnului ca principal material in constructia casei …

Leave a Reply