Thursday , July 29 2021

Brichete Rumegus

Brichete rumegus

In comparatie cu lemnele sau cu alti combustibili, Brichete Rumegus sunt mult mai economice. Prezinta avantajul ca pot fi achizitionate in tot timpul anului. Pentru a beneficia de un pret mai redus se recomanda ca acestea sa fie cumparate vara. In sezonul cald pretul acestora este mult mai mic. Aceste brichete se vand de regula la paleti. Pot fi cumparate din toate judetele tarii. De regula, sunt confectionate din fag. Au un diametru de nouazeci de milimetri. Pot fi comandate direct de la producatori. Acestia asigura livrarea intr-un termen de cel mult douazecisipatru de ore. Livrarea este gratuita.

Brichete rumegus

In sezonul rece trebuie ales cu atentie combustibilul utilizat pentru incalzire. Brichete Rumegus reprezinta o alternativa mult mai profitabila fata de alti combustibili. Pe timpul rece mai pot fi folosite pentru incalzire lemnele, gazele naturale sau alte posibilitati de incalzire. La ora actuala, cel mai revolutionar combustibil este format din brichete de rumegus. Aceste brichete sunt produse suta la suta ecologice si naturale. Sunt confectionate doar din rumegus de fag suta la suta. Puterea lor calorica depaseste cu mult puterea calorica a lemnului de foc normal.

Brichete RumegusExista posibilitatea ca aceste brichete de rumegus sa fie utilizate in amestec cu alte esente din lemn. Aceste brichete au o umiditate scazuta. Au o gama larga de utilizare. Se folosesc la centrale termice, seminee, sobe, boilere de incalzire, gratare, cuptoare. Brichetele din rumegus nu contin aditivi. Acestea nu polueaza mediul inconjurator. Brichetele de rumegus ard in proportie de aproape suta la suta. Pentru fabricarea acestora, se va folosi lemnul netratat. Lemnul trebuie sa fie uscat inainte de prelucrarea acestuia. De multe ori, pretul acestora se stabileste la tona. Se percepe cu aproximatie suma de o mie de lei la o tona.

Brichete rumegus

Raportul calitate pret este un indicator important in alegerea combustibilului utilizat in timpul iernii. Cele mai multe avantaje si beneficii le prezinta Brichete Rumegus. In cazul lemnelor este mult mai multa munca. Acestea trebuie transportate, sparte si depozitate. Brichetele din rumegus sunt livrate gratuit si sunt gata ambalate. Acestea sunt uscate. Lemnul se va usca in cateva luni de zile.

Citeste si...

Magazin Mobila Brasov

Magazin Mobila Brasov

Magazin Mobila Brasov Un Magazin Mobila Brasov este indicat pentru voi. Acesta va fi mereu …

Piatra Naturala Cluj

Piatra Naturala Cluj

De ce sa alegi Piatra Naturala Cluj? Piatra Naturala Cluj confectionata din marmura calcaroasa prezinta …

Confectii Porti Metalice Brasov

Confectii Porti Metalice Brasov

Confectii Porti Metalice Brasov care asigura accesul Cele mai sigure Confectii Porti Metalice Brasov sunt …

Leave a Reply