Thursday , July 29 2021

Amenajari Gradini

Amenajari gradini

Cate reguli de urmat cunosti pe tema de Amenajari Gradini? Poate parea o joaca gradinaritul, dar nu este. In special, daca iti doresti o gradina frumos structurata, trebuie sa cunosti reguli importante. Aceste reguli sunt referitoare la modul de plantare si intretinere a vegetatie din gradina ta.

Amenajari gradini

Amenajari GradiniFiecare planta este diferita, iar factorii externi o pot influenta in mod negativ sau pozitiv.

Solul, conditiile climatice, zona in care ai amplasata casa si respectiv gradina, spatiul de care dispui; sunt doar cativa factori externi. Acesti factori sunt favorabili sau nu pentru Amenajari Gradini. In vederea gradinaritului eficient trebuie sa analizezi toti acesti factori.

De ce spun sa acesti factori externi sunt favorabili sau nu pentru un gradinarit eficient?

Dupa cum spuneam, fiecare planta este diferita. Nu trebuie sa fi un specialist in pedologie si sa cunosti foarte bine geneza, structura si distributia solurilor. Detaliilor esentiale trebuie sa le oferi atentia ta. Spre exemplu, sunt plante iubitoare de apa (Pontederia cordata ) ce pot creste doar intr-un sol bine drenat. Petunia, o alta frumusete a gradinilor, este iubitoare de soare. Putem spune, ea este„ floarea verilor toride”. Petunia infloreste doar daca este plantata intr-un loc bine insorit si nu rezista la temperaturile reci.

Amenajari gradini

Desigur, exista si plante decorative mixte din aceasta categori „ amenajari gradini”. Nu trebuie sa iti faci probleme, poti sa iti infrumusetezi gradina si cu flori usor de intretinut. Pot spune ca aceste flori de care iti vorbesc, nu sunt sensibile. Ele pot creste armonios in gradina ta, fara multa grija si timp acordat lor.

Spre exemplu, cunoscuta Craciunita, des intalnita atat in casele noastre, cat si in gradini. Ea nu necesita multa atentie. Ea poate trai pana la doua saptamani fara apa. Singurul aspect il reprezinta iarna, atunci cand este necesar sa stea in casa sau intr-un loc ferit de zapada si temperaturile scazute de afara.

Citeste si...

Magazin Mobila Brasov

Magazin Mobila Brasov

Magazin Mobila Brasov Un Magazin Mobila Brasov este indicat pentru voi. Acesta va fi mereu …

Piatra Naturala Cluj

Piatra Naturala Cluj

De ce sa alegi Piatra Naturala Cluj? Piatra Naturala Cluj confectionata din marmura calcaroasa prezinta …

Confectii Porti Metalice Brasov

Confectii Porti Metalice Brasov

Confectii Porti Metalice Brasov care asigura accesul Cele mai sigure Confectii Porti Metalice Brasov sunt …

Leave a Reply