Monday , July 22 2024

Remorci Agricole

Cate tipuri de remorci exista in afara de remorci agricole?

Remorcile auto sunt deosebit de utile in diferite situatii, iar in afara de remorci agricole, exista mai multe tipuri. In continuare vom discuta despre acest subiect si vom vedea ce tipuri de remorci auto exista.

Remorci auto diferite de remorci agricole

Remorcile agricole sunt fara doar si poate necesare pentru cei care se ocupa de agricultura. Si fermierii pot avea nevoie de asemenea remorci, pentru a transporta mancarea animalelor de la ferma.

Ei bine, in afara remorcilor agricole exista si alte remorci. De exemplu, remorca auto usoara este utilizata in activitatile de transport in regim propriu. Cei care au nevoie sa transporte diverse lucruri, aleg astfel de remorci. Acestea au preturi accesibile pentru toti soferii.

Exista remorci de tip cusca, acestea fiind ideale pentru a transporta incarcaturile mici, si au o usa la spate. Pentru a transporta chiar si saci de ciment, obiecte de mobilier de mici dimensiuni sau diverse produse, aceste remorci sunt perfecte.

Sa nu uitam de platformele auto, care sunt folosite pentru tractarea autoturismelor. Acestea sunt achizitionate de firmele de tractari auto sau de cei care importa masini din strainatate.

Remorci AgricoleMai exista si alte tipuri de remorci precum cele basculabile, ideale pentru a transporta pietrisul. Remorcile pentru transport utilaje se folosesc dupa cum si numele o spune, pentru a transporta diverse utilaje. Exista si remorci cu obloane, care pot fi atasate autoturismelor care au carlig de remorcare. Cu ajutorul acestor remorci pot fi transportate tot felul de produse.

Asadar, dupa cum se poate vedea, in afara de remorci agricole exista si diverse tipuri de remorci auto. Acestea pot fi achizitionate atat noi cat si second hand de catre conducatorii auto. Cele noi au pretul mai mare, in mod evident dar nu sunt deloc uzate. Celelalte care sunt cumparate ca remorci second hand pot prezenta un grad ridicat de uzura.

Ce sa aleg?

Alegerea unei remorci agricole sau auto depinde foarte mult de la caz la caz. Fiecare isi alege remorca in functie de necesitati.

Cei care se ocupa de agricultura si cresterea animalelor, vor alege in mod evident remorca auto. Cei care se ocupa de tractarea masinilor, nu au ce face cu o remorca agricola. Pentru ei este necesara platforma auto sau trailerul auto, iar acesta este doar un exemplu. Fiecare trebuie sa isi cunoasca necesitatile si sa aleaga remorca potrivita.

Citeste si...

Tocuri Reglabile

Tocuri Reglabile

De ce as alege tocuri reglabile pentru usi? Cand vine vorba despre designul si functionalitatea …

Termopan Brasov

Termopan Brasov

Ce motive am sa aleg geamurile termopan Brasov? Geamurile termopan Brasov sunt considerate pe buna …

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

De ce aleg geamuri termopan Brasov proprietarii locuintelor? Majoritatea proprietarilor de case si apartamente, isi …