Thursday , May 23 2024

Epilare Definitiva

Ce este si cat dureaza procedura de epilare definitiva cu laser?

Atat pentru doamnele si domnisoarele cat si pentru barbatii care doresc sa scape de firele de par aparute pe diverse zone ale corpului, procedura de epilare definitiva cu laser reprezinta fara doar si poate, cea mai buna optiune. Mai multe detalii despre aceasta procedura si cat dureaza tratamentul, va sunt prezentate in randurile care urmeaza.

Procedura de epilare definitiva cu laser

Epilare DefinitivaMai intai de toate trebuie facuta precizarea ca aceasta procedura actioneaza asupra foliculilor firelor de par si are rolul de a inhiba dezvoltarea radacinii. Procedura nu irita pielea si nu afecteaza sub nici o forma tesutul, fiind foarte sigura si nedureroasa. De ce sa alegi Epilare Definitiva Cu Laser Brasov?

Epilarea definitiva cu laser se desfasoara in conditii sigure si de maxim confort pentru pacient, si se efectueaza pe pielea proaspat rasa. Va fi aplicat un gel rece (precum cel folosit pentru efectuarea ecografiilor) pe zona care va fi tratata, pentru o aderenta mai buna a laserului.

Ulterior, aparatul laser va fi plimbat pe zona tratata, acoperind portiuni cat mai mari. Semnalele luminoase vor destabiliza radacina firelor de par astfel incat acestea sa cada. De mentionat este faptul ca aceasta procedura distruge firele de par aflate in faza de crestere, iar intensitatea laserului se regleaza in functie de tipul firelor de par dar si in functie de zona care urmeaza sa fie tratata si in functie de tipul pielii.

Sedintele de epilare cu laser pot dura intre cinci minute si o ora si jumatate sau chiar si doua ore. Timpul difera in functie de zona tratata.

Ce avantaje are aceasta procedura?

Procedura de epilare definitiva cu laser vine la pachet cu o multime de avantaje semnificative, unele dintre acestea fiindu-va prezentate pe scurt in continuare.

Primul avantaj al procedurii este acela ca poate fi urmata atat pe timpul sezonului rece cat si pe timpul sezonului cald. Mentionam aici ca vara nu este recomandat ca pacientul sa stea la soare cu cinci zile inainte de procedura si apoi inca cinci zile dupa epilare.

Procedura este foarte sigura si nu este deloc dureroasa, motiv pentru care pacientii se simt confortabil in timpul procedurii care poate fi aplicata pe toate tipurile de piele.
Asadar, acestea sunt cateva informatii de baza pe care merita sa le cunoasteti in legatura cu acest tratament corporal.

Citeste si...

Cosmetice Online

Cosmetice Online

Cosmetice Online – este o alegere buna? Gama de Cosmetice Online poate fi promovata cu …

Produse Italia

Produse Italia

Produse Italia Exista companii renumite care fabrica Produse Italia. Preturile sunt accesibile. Majoritatea sunt produse …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Ar trebui sa tineti cont de cateva lucruri pentru a alege o Gradinita …