Monday , July 22 2024

Casting Prezentatori

CASTING CU PRESELECTIE DE PREZENTATORI

Casting Prezentatori – Introducere.

Castingul este un concurs interactiv de preselecție prezentatori cu premii în bani. Juriul va fi format din 6 experți, care vor evalua candidații în funcție de abilitățile și cunoștințele lor în domeniul interpretării live a textului pentru diverse evenimente.
Candidații nu trebuie să aibă experiență în prezentarea de evenimente sau spectacole live, ori abilități și cunoștințe adecvate pentru a prezenta un eveniment. De asemenea, aceștia nu trebuie să aibă experiență în prezentarea de texte live la prima vedere. Candidaturile sunt deschise în perioada 15 decembrie 2022 – 31 ianuarie 2023. Candidații preselecționați își vor prezenta propriul text live în fața juriului și apoi vor citi un text la prima vedere

Castingul este un concurs interactiv cu premii in bani

Concursul Ekocasting este deschis tuturor cetățenilor romani. Concursul va avea loc la Brașov, pe 4 februarie 2023, la Hotel Qosmo in sala Grand Hall.

Juriul este format din 6 experți.

Casting Prezentatori – Juriul este format din 6 membri selectați de către organizatori. Aceștia sunt experți în domeniul lor și au foarte multă experiență, cunoștințe și înțelegere a ceea ce înseamnă partea lor de jurizare. Principalul lor scop este să judece dacă tu sau prezentarea ta sunteți suficient de buni pentru concurs sau nu.
Casting PrezentatoriJuriul va căuta talente, dar și oameni creativi. Aceștia vor candidați care nu numai că sunt buni în ceea ce fac, dar au și o abordare creativă. Juriul va ține cont de aspecte precum originalitatea și potențialul candidaților selectați. De asemenea, vor căuta candidați care au abilitățile și cunoștințele necesare pentru a prezenta un eveniment.
De aceea prezentarea trebuie să fie cu adevărat impresionantă, originală și diferită. Asta înseamnă că ideea ta are ceva unic sau interesant care o face să iasă în evidență față de alte prezentări din categoria sa; acest lucru ar putea include orice, de la faptul că este amuzantă sau scrisă inteligent până la utilizarea inovatoare a tehnologiei, cum ar fi căștile de realitate virtuală sau dronele!

Castingul va cuprinde 2 etape.

Prima etapă este cea de preselecție, în care vi se va cere să completați un formular de înscriere. De asemenea, va trebui să ne trimiteți un link către site-ul dvs. web și profilurile dvs. de socializare (dacă este cazul). Cererile sunt deschise în perioada 15 decembrie 2022 – 31 ianuarie 2023.
A doua etapă este cea a castingului live, în care vom invita toți concurenții eligibili, selectați în prima rundă să ni se alăture in data de 4 februarie la concursul propriu-zis. Candidații preselectați își vor prezenta propriul text live în fața juriului, apoi vor citi un text la prima vedere, pregătit de organizatori.
Sarcina juriului este simplă: sunt acolo doar pentru a se asigura că fiecare concurent primește un tratament egal bazat exclusiv pe merit – nu un tratament special bazat pe sex sau rasă! Candidații potriviți trebuie să aibă abilitățile și cunoștințele adecvate pentru a prezenta un eveniment.
Candidatul nu trebuie să aibă experiență în prezentarea de evenimente sau spectacole live, dar trebuie sa convingă membrii juriului, ca prezentarea unui eveniment este la îndemâna sa. Cei mai buni prezentatori sunt cei care pot citi rapid un text, cei ce pot exprima emoții si bineînțeles sa fie plăcut publicului.
Juriul va puncta fiecare prestație in parte după ce îi va asculta pe toți candidații preselectați.

Premiile concursului de Casting Prezentatori

Câștigătorul concursului de Casting Prezentatori din acest an va primi 5.000 lei și va fi parte din echipa Eko.
Locurile urmatoare vor fi si ele premiate cu urmatoarele sume: locul 2, va primi 2.000 lei, locul 3 va primi 1.000 lei iar 4 si 5 vor incasa cate 500 lei. Fiecare candidat va semna un contract cu Eko pentru a face parte din portofoliul de prezentatori ai agentiei.

Citeste si...

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Ce servicii transport marfa Bacau cu camionul sa aleg? Zi de zi, firmele care efectueaza …

Cartier Rezidential Brasov

Cartier Rezidential Brasov

Suprizele pe care le puteti avea cand va mutati intr-un cartier rezidential Brasov Procesul de …

Transportul cu tirul

Transportul cu tirul

Transportul cu tirul Transportul cu tirul este unul dintre cele mai importante modalitati de transport …