Thursday , May 23 2024

Aviz ISU Brasov

La ce ajuta un aviz ISU Brasov?

Un aviz ISU Brasov este deosebit de util in multe situatii. Acest articol va aduce la cunostinta informatii cu privire la importanta unui astfel de aviz. Cititi pana la final si aflati cand dar mai ales de ce este nevoie de acest document.

Importanta unui aviz ISU Brasov

Probabil nu foarte multi isi mai amintesc. Dar inspectorii ISU au luat cu asalt toate cluburile si discotecile, barurile. Dar si alte afaceri imediat dupa tragedia de la Colectiv. Stim cu totii povestea ca respectivul club din capitala a functionat fara a avea documentele necesare de la Inspectoratul pentru situatii de urgenta.

Ei bine, dupa cum spuneam, imediat dupa ce a avut loc tragedia in care si-au pierdut viata atat de multi tineri. ISU a inceput verificarile. Verifica daca aceste afaceri (baruri, cafenele, discoteci, cluburi de noapte, etc.) detin aviz. Dar si autorizatie de functionare.

Avizul ISU este necesar in cazul unor lucrari noi. Este nevoie de acest document si in cazul unor lucrari pentru modificarea instalatiilor de stingere ale incendiilor in cladirile existente care intra sub incidenta prezentei hotarari.

Aviz ISU BrasovAvizul emis de catre pompieri este necesar pentru lucrarile noi dar si cand se doreste modificarea instalatiilor de detectare, semnalizare si alarmare. Pentru cladirile existente care intra sub incidenta acestei hotarari.

Si pentru lucrarile de alimentare cu apa pentru stingerea incendiilor in localitati este necesar avizul obtinut de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Este de asemenea necesar si pentru lucrarile de alimentare cu apa pentru stingerea incendiilor existente in parcurile industriale.

De retinut

Acest aviz reprezinta o necesitate si pentru statiile publice de distributie a carburantilor pentru autovehicule in anumite situatii. De exemplu, in cazul in care au o capacitate de stocare de cel mult 300 de metri cubi pentru lichide petroliere sau statii mixte.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta emite avize si pentru constructiile noi. Sau pentru sisteme ori instalatii ale statiilor de depozitare si distributie a gazelor naturale comprimate care sunt folosite ca si combustibil pentru vehicule (GNCV).

Punctele de desfacere a buteliilor care contin gaze petroliere lichefiate la consumatori cu capacitatea de stocare sau depozitare de cel putin 250 kg GPL si cel mult 1.250 kg GPL. Au nevoie de avizul ISU. Acesta este necesar si pentru sistemele de distributie a gazelor petroliere lichefiate la autovehicule care au capacitatea de stocare de cel mult 30 mc echivalent apa. Este nevoie de aviz daca nu sunt amplasate in statii mixte.

Avizul este necesar si pentru alimentarea consumatorilor cu gaze petroliere lichefiate. Care sunt stocate in rezervoare sau in recipiente fixe cu capacitatea de cel mult 5000 de litri.

Sa nu uitam de grupurile de rezervoare sau recipiente cu capacitatea de maxim 30.000 de litri volum apa din laboratoarele sanitare, scolare. Si in astfel de locuri este necesar un aviz emis de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Cladirile in care au loc activitati de productie si fluxuri tehnologice sau unde exista instalatii de incalzire centrala si locala. Pentru prepararea apei calde de consum si a hranei au nevoie de avizul ISU.

Concluzie

Se poate vedea foarte clar faptul ca un aviz ISU Brasov este un document deosebit de important. Acesta este necesar pentru diverse afaceri.

Cei care doresc sa il obtina, pot apela la ajutorul firmelor de specialitate. Aceste firme intocmesc documentatia necesara. Si o depun la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta in vederea obtinerii avizului.

De asemenea, si autorizatiile ISU pot fi obtinute tot prin intermediul acestor firme de specialitate.

Citeste si...

Firma De Asfaltare

Firma De Asfaltare

Ce trebuie sa stiu cand aleg o firma de asfaltare? O firma de asfaltare poate …

Deratizare Zalau

Deratizare Zalau

Care sunt cele mai eficiente metode de deratizare Zalau? Serviciile profesionale de deratizare Zalau pot …

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari reamenajari si renovari Brasov pentru vanzarea locuintei Daca ati luat in calcul posibilitatea de …